Intézmény takarítás Győr

folt eltavolitasIntézmény takarítás Győrben és Győr 50 km-es vonzáskörzetében. Takarító szolgálatunk vállalja intézmények napi takarítását, intézmények nagytakarítását, intézmények szőnyegtisztítását, ablaktisztítását, felújítás utáni takarítását. Az intézmény takarítás során elsődleges szempont, hogy a takarítás során a lehető legkevesebb fennakadást okozzuk. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy takarító szolgálatunk láthatatlan legyen az intézmény takarítása során a dolgozók és a látogatók előtt.Intézmény napi takarítása

Intézmény napi takarítása során először kiürítjük a szemétgyűjtő edényeket, utána a bútorok portalanítása és tisztítása következik. Majd az irodai berendezések letörlésével folytatjuk. Ezt követően letöröljük az ablakpárkányokat, lámpákat, kapcsolókat és képeket. Végezetül porszívózunk, felmossuk a padlót. Az intézmények napi takarítása során mindent kitakarítunk, hogy az intézmény használói tiszta környezetben tölthessék mindennapjaikat.

Intézmény nagytakarítása

Intézmény nagytakarítása során kiürítjük a szemeteseket, pókhálózunk, utána a bútorok portalanításával és tisztításával folytatjuk. Majd az irodai berendezések letörlése következik. Az ablakok tisztítása, keretek lemosásával folytatjuk a munkát. A nagytakarításba beletartozik a csövek szekrények tetejének tisztítása, csempefelületek vízkőoldása és fertőtlenítése, a korlátok, radiátorok portalanítása, lemosása. Végül felporszívózzuk illetve felseperjük a padlót és felmossuk.

Intézmény szőnyegtisztítás és kárpittisztítás

Szőnyegtisztítást és kárpittisztítást először alapos mély porszívózással kezdjük. Ezzel eltüntetjük a port, hajszálakat, állati szőröket és poratkákat. Majd nagy teljesítményű vizes bázisú univerzális takarítógéppel folytatjuk a munkálatokat. Ha erősen szennyezett a szőnyeg akkor előre beáztatjuk majd az átlátszó üvegfejes géppel kiszívjuk. Itt szemmel láthatóan látszik hogy milyen koszos volt a tisztítandó felület.

Intézmény ablaktisztítás

A legtöbb üzlet és iroda takarításának legnagyobb része az ablakok takarítása, hiszen egy üzlet vagy iroda tisztaságának a tükre az üveg és tükör felületek tisztasága. Vállaljuk irodák, üzlethelyiségek, konditermek és egyéb ingatlanok ablaktisztítását gyors és precíz munkavégzéssel korrekt áron.

Intézmény felújítás utáni takarítása

Az intézmény felújítás utáni takarítása nagy kihívást jelenthet festés illetve burkolás után. A festék foltok lecsöpögése a csempén-, járólapon maradt ragasztó és a fuga anyag eltávolítása nagyon nehéz lehet, ha nem használunk megfelelő tisztítószereket. Ezért bízza hozzáértő emberekre ezt a feladatot is. Garantáltan elégedett lesz a tisztasággal.

Természetesen az intézménytakarítása során ellátandó feladatok köre egyeztetés alapján történik. Mindig az ügyfél kérését tartjuk szem előtt. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.

Kövess minket

Szolgáltatások

  • intézmény napi takarítás
  • intézmény nagytakarítás
  • szőnyegtisztítás
  • kárpittisztítás
  • ablaktisztítás
  • felújítás utáni nagytakarítás
  • társasház takarítás
  • iroda takarítás
  • üzlet takarítás
  • lakás takarítás

Kapcsolat

Pellek Takarító Kft.
Pellek József tulajdonos
Tel: 06-70/948-3679
E-mail: pellektakaritas@gmail.com
Győr

Szolgáltatási terület

Győr, valamint Győr 50 km-es vonzáskörzetében. Takarítást vállalunk: Kapuvár, Csorna, Pápa, Kisbér, Komárom, Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom városokban, és környező településeken.

Szolgáltatások

Intézmény takarítás, társasház takarítás, iroda takarítás, üzlet takarítás, lakás takarítás, napi takarítás, szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, ablak tisztítás, felújítás utáni takarítás, festés utáni takarítás.

Pellek Takarító Kft. © 2015. Minden Jog Fenntartva.