Lakástakarítás, Magánház Takarítás Győr, Takarítás Magánszemélyeknél Győr

ablaktisztitasHa nincs ideje a mai rohanó világban lakása, háza tisztán tartására, de mégis igényes, tiszta környezetben szeretné tölteni mindennapjait, akkor vegye fel takarító cégünkkel a kapcsolatot bátran.

A Pellek Takarító Kft. vállalja lakások, magánházak rendszeres napi és heti takarítását Győrben és Győr 50 km-es körzetében.

A takarítás magánszemélyeknél egyedi megbeszélés alapján, a megrendelő igényei szerint  határozzuk meg az elvégzendő feladatköröket. Az általános takarítás fogalmában tartozik a bútorok portörlése, bútorpucolós áttörlése, csillárok portalanítása, pókhálózás, porszívózás , felmosás. Fürdő, mellékhelyiség fertőtlenítése vízkőoldása. Villanykapcsolók, ajtók és keretek letörlése.

Talán az egyik legnehezebben és legtöbbször kihagyott takarítási feladat a háztartásokban az ablakok, redőnyök, függönyök és szúnyoghálók tisztítása, pedig nincs szebb a kristálytiszta ablakoknál és tiszta függönyöknél egy családi ház vagy lakás esetében.

Kérésre szőnyeg és kárpit tisztítást is vállalunk. Porszívóval és szőnyegtisztító géppel végezzük ezt a tevékenységet.

Ablaktisztítás Győr

Cégünk vállalja különböző méretű és szerkezetű ablakok tisztítását. Nagytakarítások során, festések, felújítások után. Az ablaktisztítás során különösen figyelmet fordítunk az üvegfelületek és a keretek csík és karcmentes tisztítására.
Ablaktisztítás keretében vállaljuk:

 • az üvegfelületek belső és külső vegyszeres lemosását
 • az ablakkeretek, tokszerkezet lemosását, tisztítását
 • az üvegre ragasztott matricák, festék szakszerű eltávolítását
 • redőnyök tisztítását

Kárpittisztítás Győr

Általában évente egyszer mindenképpen érdemes a kárpitos felületeket megtisztítani, de ez igénybevételtől és igényektől függően változhat. Még ha látszatra nem is koszos, nagyon sok atka, kórokozó van látatlanul a szálak között, amelyek igen veszélyesek az egészségünkre.
Nem kell mindjárt lecserélni a szőnyeget, ha egy kicsit foltos, koszos, csak egyszerűen ki kell tisztíttatni. Egy tisztítás sokkal kevesebbe kerül, mint egy új szőnyeg, vagy kanapé.
Szőnyegtisztítást és kárpittisztítást először alapos mély porszívózással kezdjük. Ezzel eltüntetjük a port, hajszálakat, állati szőröket és poratkákat. Majd nagy teljesítményű vizes bázisú univerzális takarítógéppel folytatjuk a munkálatokat. Ha erősen szennyezett a szőnyeg akkor előre beáztatjuk, a foltot kézi munkával kezeljük majd az átlátszó üvegfejes géppel kiszívjuk. Itt szemmel láthatóan látszik, hogy milyen koszos volt a tisztítandó felület.

Családi ház takarítás Győr

Túl nagy a háza esetleg kevés az ideje a takarításra? Ha segítségre van szüksége otthona takarításában, tisztán tartásában vagy teljes egészében másra bízná a takarítási munkálatokat ön minket keres. Vállaljuk családi házak takarítását magánszemélyeknél is Győrben, és Győr 50 km-es körzetében.

Családi ház alkalmi takarítása

Ha szeretné felkészíteni családi házát az ünnepekre, esetleg vendégek fogadására, szeretné eltüntetni egy buli nyomait vagy ideje volna már a nagytakarításnak, lakás felújítási munkálatok utáni nagy takarítást kellene végezni, és szeretné szakemberre bízni, keresse bizalommal a Pellek Takarító Kft.-t.

Családi ház rendszeres takarítása

Ha nem szeretné takarításra fordítani a szabad idejét és szeretné szakemberre bízni válasszon minket. Megbeszélt időpontokban rendszeresen vállaljuk családi házak takarítását korrekt és igényes, megbízható munkával.

Építkezés utáni takarítás, felújítás utáni takarítás Győr

Takarító cégünk vállalja irodák, üzletek, intézmények, lakások felújítás utáni takarítását felkészült munkaerővel, nagy tapasztalattal Győr és vonzáskörzetében. Sajnos sokszor, tapasztaljuk, hogy a kivitelezést végző szakemberek nem ügyelnek a felületek, bútorok letakarására és nagy koszt hagynak maguk után. Ilyenkor nem ritka hogy mindenen áll a felújítás során keletkezett finom por, szennyeződés, festékesek a járólapok, csempék.
Építkezés és felújítás utáni takarításba tartozik szekrényteteje letörlése portörlés,bútorpucolás csillárok radiátorok és fűtő csövek konnektorok portalanítása lemosása,a padlózatról festékmaradványok malter eltávolítása. Padló és kárpit porszívózása,konyha zsírtalanítása és bútorok, csempék lemosása, fürdő, mellékhelyiség fertőtlenítése, vízkőoldása, csempéről a fuga anyag lemosása,a króm csapok vízkőoldása és fényezése. Ablakfelületéről a malter és festék eltávolítása a keret lemosása és az ablaktisztítása padló parketta felmosása.

Kövess minket

Szolgáltatások

 • intézmény napi takarítás
 • intézmény nagytakarítás
 • szőnyegtisztítás
 • kárpittisztítás
 • ablaktisztítás
 • felújítás utáni nagytakarítás
 • társasház takarítás
 • iroda takarítás
 • üzlet takarítás
 • lakás takarítás

Kapcsolat

Pellek Takarító Kft.
Pellek József tulajdonos
Tel: 06-70/948-3679
E-mail: pellektakaritas@gmail.com
Győr

Szolgáltatási terület

Győr, valamint Győr 50 km-es vonzáskörzetében. Takarítást vállalunk: Kapuvár, Csorna, Pápa, Kisbér, Komárom, Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom városokban, és környező településeken.

Szolgáltatások

Intézmény takarítás, társasház takarítás, iroda takarítás, üzlet takarítás, lakás takarítás, napi takarítás, szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, ablak tisztítás, felújítás utáni takarítás, festés utáni takarítás.

Pellek Takarító Kft. © 2015. Minden Jog Fenntartva.