Üzlet takarítás, vendéglátóhely takarítás Győr

ablaktisztitas2Kedvező feltételekkel vállaljuk az Ön üzletének, üzlethelyiségének rendszeres vagy alkalmi takarítását.

Az üzlet minden helyiségét portalanítjuk majd vizes tisztítást végzünk. Gondoskodunk a napi keletkezett hulladék kiviteléről. Az üvegfelületek megtisztításáról. A mellékhelyiségek kitakarításáról. Pókhálózunk és minden szőnyeget alaposan porszívózunk.
Egyedileg meghatározott feladatkörrel gondoskodunk az Ön üzletének tisztán tartásáról.

Akciót tudunk biztosítani, akkor, ha legalább 1 évre szerződést köt velünk rendszeres takarításra. Ebben az esetben félévente egy nagytakarítást adunk ajándékba.

Üzlet, valamint az irodatakarításoknál a megrendelő zömében nem tartózkodik a munkavégzés idején a helyszínen, ezért fontos, hogy megfelelő partnert válasszon, akivel szemben teljes bizalommal lehet, ezért alkalmazottaink megválasztására különös figyelmet fordítunk.
Egy üzletnek, boltnak nagyon fontos, hogy minden esetben tiszta legyen az üveg felülete, cégünknél kérhet rendszeres ablaktisztítást, hogy üzletének ablakai mindig tiszták legyenek, hogy a vásárlók mindig tiszta üvegen keresztül láthassák a kirakatot.
De nem csak az általános ablaktisztítást vállalja a cégünk. Alapos módon tisztítjuk meg az üvegfelületet matrica, grafiti, zománcfesték és más egyéb szennyeződésektől.

Vendéglátó egység takarítása

Különleges kihívást jelent az éttermek és más vendéglátó egységek takarítási feladatainak ellátása. Bárok, presszók, éjszakai szórakozóhelyek, sörözők, borozók takarítása más eszközöket és más anyagokat igényel mint a szokásos irodaházi takarítás. A munkavégzés megszervezése során tekintettel vagyunk nyitvatartási rendre, és nagy körültekintéssel választjuk meg azokat a tisztítószereket, melyek élelmiszer biztonsági szempontból is alkalmasak a magas szintű tisztaság és fertőtlenítés elérésére illetve fenntartására.

Kövess minket

Szolgáltatások

  • intézmény napi takarítás
  • intézmény nagytakarítás
  • szőnyegtisztítás
  • kárpittisztítás
  • ablaktisztítás
  • felújítás utáni nagytakarítás
  • társasház takarítás
  • iroda takarítás
  • üzlet takarítás
  • lakás takarítás

Kapcsolat

Pellek Takarító Kft.
Pellek József tulajdonos
Tel: 06-70/948-3679
E-mail: pellektakaritas@gmail.com
Győr

Szolgáltatási terület

Győr, valamint Győr 50 km-es vonzáskörzetében. Takarítást vállalunk: Kapuvár, Csorna, Pápa, Kisbér, Komárom, Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom városokban, és környező településeken.

Szolgáltatások

Intézmény takarítás, társasház takarítás, iroda takarítás, üzlet takarítás, lakás takarítás, napi takarítás, szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, ablak tisztítás, felújítás utáni takarítás, festés utáni takarítás.

Pellek Takarító Kft. © 2015. Minden Jog Fenntartva.